Advertisement

La spital, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal

Calafat News
duminică, decembrie 22, 2013 | 15:43 Last Updated 2013-12-22T13:43:56Z
O femeie din Băilești a fost rănită grav și șoferul mașinii în care se afla a suferit leziuni ușoare, după ce s-au răsturnat cu autoturismul într-un canal. Polițiștii spun că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei cu care circula șoferul.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri,  pe DJ 561 D, la km 58+500, în afara localităţii Rast, Ionel Segărceanu, de 51 de ani, din  Băileşti, în timp ce conducea un autoturism Ford dinspre Băileşti către Rast, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabil alunecos, într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi s-a răsturnat într-un canal dezafectat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi rănirea gravă a Marioarei Șorici, de 57 de ani, tot din Băileşti.

„Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • La spital, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal

Trending Now

Advertisement