News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

La spital, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal

La spital, după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal

O femeie din Băilești a fost rănită grav și șoferul mașinii în care se afla a suferit leziuni ușoare, după ce s-au răsturnat cu autoturismul într-un canal. Polițiștii spun că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei cu care circula șoferul.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri,  pe DJ 561 D, la km 58+500, în afara localităţii Rast, Ionel Segărceanu, de 51 de ani, din  Băileşti, în timp ce conducea un autoturism Ford dinspre Băileşti către Rast, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabil alunecos, într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin dreapta şi s-a răsturnat într-un canal dezafectat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi rănirea gravă a Marioarei Șorici, de 57 de ani, tot din Băileşti.

„Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu