News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bancnotă falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Bancnotă falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean iranian care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă.

În data de 21.01.2014, în jurul orelor 17.00, s-a prezentat  pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui camion marca Volvo, cetăţeanul iranian Ramin N., în vârstă de 39 ani.

După efectuarea controlului de frontieră, şoferul camionului intenţionând să plătească taxa de pod la casierul de la casa de taxare, a înmânat acestuia o bancnotă de 100 euro care prezenta suspiciuni de fals.
Acesta declară că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă şi că a procurând-o în urma unui schimb valutar efectuat în Bulgaria.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă  pentru continuarea cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unei monede de hârtie străine falsificate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu