News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Caraula: O femeie a murit după ce un zid s-a prăbuşit peste ea

Caraula: O femeie a murit după ce un zid s-a prăbuşit peste ea

O femeie a murit şi alta a fost rănită după ce zidul unei case s-a prăbuşit peste ele. Incidentul s-a produs astăzi, în localitatea doljeană Caraula. Potrivit poliţiştilor doljeni care în acest moment fac cercetări la faţa locului, zidul unei case pe care proprietarul, Marin Titel, de 62 de ani, încerca să o demoleze s-a prăbuşit peste două femei, care treceau pe trotuar. Maria Pociolică, de 87 de ani, din comuna Caraula a murit pe loc, iar cealaltă, identificată drept Sevastiţa Păun, de 77 de ani, din aceeaşi localitate a fost rănită. Femeia rănită a fost transportată la Spitalul din Calafat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii doljeni au precizat că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursa:www.gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu