News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi fraţi sirieni cu paşapoartele altor persoane, depistaţi la PTF Calafat

Doi fraţi sirieni cu paşapoartele altor persoane, depistaţi la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat doi fraţi sirieni care au prezentat la controlul de frontieră două paşapoarte franceze care nu le aparţineau.

În data de 10.01.2014, ora 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Opel, două persoane de sex masculin care au prezentat la controlul de frontieră două paşapoarte eliberate de autorităţile franceze.
Procedând la verificarea documentelor, lucrătorii noştri au constatat că persoanele prezente la controlul de frontieră nu corespund cu cele din fotografii.

 În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoanele în cauză sunt doi fraţi sirieni, Amro Z. şi O.Z., în vârstă de 23, respectiv 16 ani. Aceştia au declarat că documentele au fost procurate de către tatăl lor care locuieşte în Franţa cu scopul de a merge la el.

Conform protocolului româno-bulgar, persoanele şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu