News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Filtrele Poliţiei Rutiere, în trafic pe perioada codului galben

Filtrele Poliţiei Rutiere, în trafic pe perioada codului galben

Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Dolj avertizează că, pe tot parcursul zilei de astăzi, Doljul va fi sub cod galben de viscol, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să nu pornească la drum decât dacă este absolut necesar şi să-şi ia toate măsurile de precauţie. Meteorologii au emis din nou cod galben de ninsori şi viscol pentru judeţul Dolj, valabil din această dimineaţă, de la ora 6.00 şi până la ora 23.00, timp în care vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50-55 km/h, temporar viscolind şi troienind zăpada.

De asemenea, meteorologii au anunţat că temperaturile vor scădea drastic, ceea ce va favoriza apariţia pe partea carosabilă a unui strat considerabil de zăpadă, dar şi formarea poleiului. Filtrele Poliţiei Rutiere vor fi prezente pe drumurile din judeţ, pentru a oferi informaţii cu privire la starea carosabilului, iar pentru o călătorie în siguranţă oamenii legii recomandă echiparea autoturismului cu lopată, perie/mătură, racletă, sac cu sare/nisip şi lanţuri, asigurarea unei rezerve de combustibil, apă, hrană, haine groase, pături, medicamente, un telefon mobil pe care să-l folosiţi în caz de urgenţă, apelând numărul de urgenţă 112, precum şi un încărcător/baterie de rezervă, dar şi păstrarea unei distanţe mai mari faţă de autovehiculele care circulă în faţă.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu