News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Moţăţei: Bătrân găsit mort în câmp

Moţăţei: Bătrân găsit mort în câmp

Un bărbat în vârstă de 79 de ani, din comuna doljeană Moţăţei, a fost găsit decedat, ieri dimineaţă, pe câmp, la marginea comunei. Culmea este că cea care l-a găsit a fost chiar soția bătrânului. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, din verificările efectuate s-a stabilit că este vorba despre Giubelan Constantin, de 79 de ani, din Moţăţei. Bătrânul a plecat de acasă în cursul zilei de miercuri, după prânz, fără să spună unde merge, iar soţia sa, văzând că nu s-a mai întors, a început să îl caute. Ieri dimineaţă l-a găsit decedat pe câmp, la aproximativ 50 de metri de drumul principal. Medicul de familie a confirmat că bătrânul era înregistrat în evidențe cu afecțiuni cardiace, decesul fiind cauzat de un stop cardio-respirator.

 „Nu există suspiciuni cu privire la deces, pe corpul neînsuflețit nefiind găsite urme de violență. Bărbatul era cunoscut cu afecţiuni cardiace”, a precizat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu