News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Fotbal - Universitatea Craiova vine astăzi la Calafat

Fotbal - Universitatea Craiova vine astăzi la Calafat

Universitatea Craiova vine astăzi la Calafat, urmând ca aici să se stea până în apropierea primului meci din campionat, cel cu FC Olt. “Alb-albaștrii” s-au mai pregătit aici și în vara anului trecut.

Nu este un lucru neștiut faptul că Universitatea Craiova nu a avut bani pentru un cantonament, astfel că de la reunirea lotului, care a avut loc în ianuarie, elevii lui Nicolo Napoli s-au antrenat pe unde au putut.

Pe ultima sută de metri, Universitatea pleacă la Calafat, acolo unde se va pregăti până în apropierea meciului cu FC Olt, primul din  cele rămase din acest campionat.

Altă informație este aceea că noul administrator special al clubului este Mircea Moise.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu