News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bulgar urmărit general prins încercând să intre în România cu pașaport fals

Bulgar urmărit general prins încercând să intre în România cu pașaport fals

Un bulgar în vârstă de 28 de ani, dat în urmărire generală în Bulgaria, a fost prins de poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat, încercând să intre în România cu un paşaport fals. Bărbatul a fost predat polițiștilor din țara sa.
Potrivit reprezentanților Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, ca pasager într-un autoturism marca Alfa Romeo, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească. Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la control nu corespunde cu cea din fotografie. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar Ivanov N., în vârstă de 28 de ani, care figurează ca fiind urmărit general pe teritoriul Bulgariei.

„Lucrătorii noştri i-au întocmit cetăţeanului bulgar dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat şi prezentarea sub o identitate falsă pentru a induce în eroare un funcţionar public și l-au predat polițiștilor de frontieră bulgari”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Dolj

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu