News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean turc cu documente false descoperit la PTFCalafat

Cetăţean turc cu documente false descoperit la PTFCalafat

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat azi noapte pe sensul de intrare în ţară, un microbuz de transport persoane marca Volkswagen, condus de un cetăţean bulgar. Procedând la verificarea documentelor călătorilor, poliţiştii de frontieră au descoperit o persoană de sex masculin a prezentat o carte de identitate bulgărească falsă. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză este un cetăţean turc, de 17 ani.
Persoana şi documentele au fost preluate de autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu