News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doljean condamnat definitiv pentru șantaj! I-a cerut 1.000 de euro unui craiovean

Doljean condamnat definitiv pentru șantaj! I-a cerut 1.000 de euro unui craiovean

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Maglavit, a fost condamnat definitiv pentru șantaj la 2 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 7 ani. Decizia a rămas definitivă ieri, la Curtea de Apel Craiova. Marin Pașa a fost arestat pe 29 iulie 2013 pentru că i-a cerut unui craiovean 1.000 de euro sub pretextul divulgării unor date compromiţătoare despre familia sa.

Marin Pașa, de 44 de ani, din Maglavit a fost reținut la sfârșitul lui iulie 2013, de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au obţinut informaţii că suspectul şantaja un craiovean pentru a nu divulga informaţii compromiţătoare despre familia sa. Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu colegii de la Secţia nr. 9 Rurală Cetate au identificat şi reţinut un bărbat, de 44 de ani, din comuna Maglavit. Este vorba de Marin Paşa, care este suspect de comiterea infracţiunii de şantaj. „Acesta este suspectat că, în perioada iunie – iulie 2013, i-ar fi solicitat unui bărbat din Craiova suma de 1.000 de euro, sub pretextul divulgării unor date compromiţătoare despre familia sa”, au precizat atunci reprezentanţii IGPR.

Marin Pașa a fost trimis în judecată pentru șantaj în august, iar pe 31 octombrie a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 4 ani. Procurorii și partea vătămată au făcut apel, iar ieri, Curtea de Apel Craiova a decis condamnarea lui Pașa la 2 ani cu suspendare pe un termen de încercare de 7 ani. „Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de încercare de 7 ani ,compus din cuantumul pedepsei la care se adaugă un interval de timp de 5 ani fixat de instanţă. Pe durata termenului de încercare inculpatul trebuie să se supună următoarelor măsuri de supraveghere: să se prezinte la datele fixate la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Dolj; să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu,reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile precum şi întoarcerea; să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în încheierea de ședință de ieri a Curții de Apel Craiova.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu