News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Dunărea Calafat anunţă că se retrage!

Dunărea Calafat anunţă că se retrage!


Oaspeţii pregătiţi de Daniel Mogoşanu s-au impus cu scorul de 4-3 (2-0) prin reuşitele lui Dragu (3) şi Ianoşi. Pentru calafeteni au marcat: Drăguşin (2) şi Coca. Jocul a fost unul nebun cu răsturnări spectaculoase, 0-2 la pauză, 3-2 pentru gazde şi 3-4 în final. Nu atât disputa dintre cele două formaţii cât maniera de arbitraj a încins spiritele în tabăra gazdelor. Cei de la Dunărea au acuzat arbtriajul lui Edi Constantinescu, care nu a eliminat un jucător al oaspeţilor şi la 3-2 nu a dat un penalti pentru Dunărea.

Gazdele au jucat cu: Ghiţă – Găman, Riza, C. Sârbu, Dorobanţu – Brebenel, Puţintelu – Coca – Mihalahe, Afrem, Titu. au mai intrat: Drăguşin, Mladen. De partea celalată CSU a aliniat echipa: Burci – Smarandache, Avram, Chircu, Stamatescu, G. Mişu, Drăguşin, Stoichiţoiu, Andruţă, Ianoşi, Dragu. Au mai intrat: Georgescu, Dinu, Săceanu.

La finalul întâlnirii, George Uşurelu, antrenorul gazdelor a acuzat în termeni duri tot ce s-a întâmplat şi a anunţat că este posibil ca Dunărea Calafat, şi celelate formaţii susţinute de Consiliul Local Calafat, să se retragă din competiţiile AJF Dolj.

“Echipă bună CSU, dar nu trebuie să creşti copii să bage picioare pe gât, să tragi de timp, felicit echipa, dar nu aşa trebuie să crească aceşti copii şi fotbalul din Dolj.

O să vină Gică Popescu preşedinte la federaţie, atunci să îl văd pe Silviu Bogdan! să nu uite că Gică Popescu este din Calafat! Spune că este prieten cu Gică Popescu! Dar, ce face îşi bate joc de Calafat! Să nu uite că Popescu Gică are mama, tată, familie la Calafat, iar…Spune că e prieten cu Gică, îl rog să nu mai spună aşa ceva! Îmi pare rău! Un pahar de ceva şi o masă i s-a pus tot timpul la Calafat, ştiu că-i plac lăutarii, e treaba lui, nu-i cer favoruri, vreau doar arbitraje corecte!
Îşi bate joc de noi cu arbitrul ăsta! L-am refuzat de 3-4 ori pe Constantinescu ăsta! Tot pe el ni l-a dat! Vine la Calafat şi înjură pe toată lumea! Pe spectatori, pe oficialii echipei gazdă! Apoi sună la 112 să cheme jandarmi! Este a doua oară când face asta! Păi noi suntem ţărani! Nu! Tu, arbitrul loveşti un om de ordine şi tot tu suni la jandarmi! Iar l-a finalul jocului când a plecat de la stadion a strigat în gura mare: Eu nu sunt sclavul vostru ca aia cărora le daţi să bea şi să mănânce! Aluzie la domnul preşedinte Silviu Bogdan!

Sunt curios ce o să scrie domnul Petculescu în calitate de observator! 
Luni o să avem o şedinţă la Consiliul Local Calafat, Dunărea Calafat se va opri aici! Ne ducem cu cinci echipe şi jucăm mai bine la bulgari!

Gata! Silviu Bogdan este doar preşedintele AJF pentru mine personal, eu, George Uşurelu! A uitat când a venit la mine să mă roage… tot pe mine personal m-a rugat să vin să-l votez să iasă preşedinte! Nu-i cer să mă ajute cu echipa, dar nici să-şi bată joc de noi! Înţeleg că trebuie să ajute echipa asta, dar…,  că are afaceri personale, e treaba lui, dar să-şi bată joc de noi! Să nu mai zică că e prieten cu domnul Gică Popescu, el nu a jucat unde a făcut-o domnul Gică Popescu.

Sursa:sportuloltenesc.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu