News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Pescuiau ilegal pe Dunăre

Pescuiau ilegal pe Dunăre

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, pe Dunăre, o ambarcaţiune pescărească în care se aflau doi cetăţeni români ce pescuiau fără autorizaţie legală, folosind două plase de tip setcă. Oamenii legii le-au confiscat barca și uneltele de pescuit și le-au întocmit dosare penale.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj au observat, miercuri, pe direcţia km fluvial 729, o ambarcaţie pescărească cu două persoane ce verificau două plase de tip setcă amplasate pe luciul de apă al fluviului Dunărea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetăţenii români Mădălin C. şi Laurenţiu C., în vârstă de 25, respectiv 33 ani, care pescuiau fără autorizaţie legală, iar ambarcaţiunea era condusă fără certificat de capacitate.

În aceste condiții, ambarcaţiunea cu motor în valoare de 7.500 lei şi instrumentele de pescuit în valoare de 100 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar persoanelor în cauză li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de nedeţinerea autorizaţiei de pescuit comercial şi conducerea unei ambarcaţii de către o persoană fără brevet sau fără certificat de capacitate corespunzător, a precizat purtătorul de cuvânt al STPF Dolj, comisar șef Romică Ivănoiu.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu