Primarul municipiului Vidin, Gergo Guergov, a inițiat o petiţie pentru trecerea liberă a podului Vidin - Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Peste 600 de persoane au semnat în primele două zile în sprijinul ideii de liberă trecere a locuitorilor din municipiul Vidin "New Europe", la sfârșit de săptămână și în timpul sărbătorilor legale. Primarul municipiului Gergo Guergov, de asemenea, a semnat astăzi cererea. A fost inițiativa sa de a organiza o astfel de cerere. "Ne asteptam ca acest lucru să se întâmple în special pentru cetățenii din Vidin și Calafat, pentru a avea un parteneriat bilateral cu adevărat pentru a deveni o parte vitală a Europei. Acest pod  va uni  Bulgaria și
România în ceea ce privește cooperarea culturală și înțelegera tradițiilor din ambele țări. Inițiativă care se referă la mai multe apelurile efectuate de cetățenii noștri. Decizia trebuie să fie luată la nivel internațional. Sper că va exista motivație pentru a obține această preferință "- a spus primarul din Vidin.

Oricine dorește să sprijine inițiativa municipalității pentru trecerea liberă a podului  Dunare 2 la Vidin - Calafat, o poate face în termen de o lună - până la mijlocul lunii aprilie. Petiția va fi transmisă Consiliului de Miniștri pentru a discuta problema la nivel guvernamental între Bulgaria și România.

Comunicat de presă<< Municipiul Vidin>>
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.