News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Primarul municipiului Vidin, Gergo Guergov, a inițiat o petiţie pentru trecerea liberă a podului Vidin - Calafat

Primarul municipiului Vidin, Gergo Guergov, a inițiat o petiţie pentru trecerea liberă a podului Vidin - Calafat


Peste 600 de persoane au semnat în primele două zile în sprijinul ideii de liberă trecere a locuitorilor din municipiul Vidin "New Europe", la sfârșit de săptămână și în timpul sărbătorilor legale. Primarul municipiului Gergo Guergov, de asemenea, a semnat astăzi cererea. A fost inițiativa sa de a organiza o astfel de cerere. "Ne asteptam ca acest lucru să se întâmple în special pentru cetățenii din Vidin și Calafat, pentru a avea un parteneriat bilateral cu adevărat pentru a deveni o parte vitală a Europei. Acest pod  va uni  Bulgaria și
România în ceea ce privește cooperarea culturală și înțelegera tradițiilor din ambele țări. Inițiativă care se referă la mai multe apelurile efectuate de cetățenii noștri. Decizia trebuie să fie luată la nivel internațional. Sper că va exista motivație pentru a obține această preferință "- a spus primarul din Vidin.

Oricine dorește să sprijine inițiativa municipalității pentru trecerea liberă a podului  Dunare 2 la Vidin - Calafat, o poate face în termen de o lună - până la mijlocul lunii aprilie. Petiția va fi transmisă Consiliului de Miniștri pentru a discuta problema la nivel guvernamental între Bulgaria și România.

Comunicat de presă<< Municipiul Vidin>>
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.