News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Salon Internațional de Caricatură, la Muzeul de Artă din Calafat

Salon Internațional de Caricatură, la Muzeul de Artă din Calafat

La Muzeul de Artă din Calafat s-a deschis vineri, 21 martie, Salonul Internaţional de Caricatură „Nicolae Petrescu Găină”, organizat de Muzeul de Artă Craiova, împreună cu Asociaţia Caricaturiştilor Profesionişti din România, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj. Expoziția cuprinde 90 de lucrări ale unor artişti români (Ştefan Popa Popa`s, Gabriel Bratu, Constantin Ciosu, Romeo Răileanu, Sergiu Grapă, Octavian Bour, Mihai Stănescu ș.a) și străini, din Serbia, Germania, Franţa, Norvegia, Iran, Japonia, S.U.A., Canada, Chile, Argentina etc. Salonul Internațional de Caricatură „Nicolae Petrescu-Găină” – ce poartă numele unuia dintre cei mai importanţi caricaturişti români din secolul al XX-lea – a fost prezentat, pe 22 noiembrie 2013, la Muzeul Olteniei din Craiova, iar în luna trecută, la Slatina (județul Olt) și în Băilești. La Muzeul de Artă din Calafat poate fi vizitat până pe data de 27 martie.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu