Tânăr "pistolar" cercetat pentru contrabandă calificată! Și-a luat arma și muniția din Vidin

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Un tânăr de 25 de ani s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins cu un pistol și cu muniție cumpărate ilegal din Bulgaria. Din ianuarie și până ieri, oamenii legii au stabilit că tânărul a folosit 200 de diaboluri, trăgând cu arma pe câmp, alte 200 fiind găsite la locuința sa.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului Arme Exploziv Substanţe Periculoase, ieri a fost depistat Claudiu Nicola, de 25 de ani, din Filiaşi, judeţul Dolj care deţinea, fără drept, la locuinţa sa un pistol cu aer comprimat Grizzly, cal. 5,5 mm şi două cutii cu câte 200 de diaboluri. În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că acesta a cumpărat arma și muniția, în luna ianuarie 2014, din oraşul Vidin, Bulgaria, bunurile introducându-le în aceeaşi zi în ţară în mod ilegal. Totodată, s-a stabilit faptul că, de la data cumpărării tânărul a folosit arma trăgând 200 diaboluri, pe câmp, fără a răni pe cineva. Oamenii legii i-au confiscat arma și i-au făcut dosar penal.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor prin deţinerea de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi uzul de armă, din categoria celor supuse autorizării, dispunându-se începerea urmăririi penale cu privire la aceste fapte”, a precizat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.