News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânăr "pistolar" cercetat pentru contrabandă calificată! Și-a luat arma și muniția din Vidin

Tânăr "pistolar" cercetat pentru contrabandă calificată! Și-a luat arma și muniția din Vidin

Un tânăr de 25 de ani s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins cu un pistol și cu muniție cumpărate ilegal din Bulgaria. Din ianuarie și până ieri, oamenii legii au stabilit că tânărul a folosit 200 de diaboluri, trăgând cu arma pe câmp, alte 200 fiind găsite la locuința sa.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului Arme Exploziv Substanţe Periculoase, ieri a fost depistat Claudiu Nicola, de 25 de ani, din Filiaşi, judeţul Dolj care deţinea, fără drept, la locuinţa sa un pistol cu aer comprimat Grizzly, cal. 5,5 mm şi două cutii cu câte 200 de diaboluri. În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că acesta a cumpărat arma și muniția, în luna ianuarie 2014, din oraşul Vidin, Bulgaria, bunurile introducându-le în aceeaşi zi în ţară în mod ilegal. Totodată, s-a stabilit faptul că, de la data cumpărării tânărul a folosit arma trăgând 200 diaboluri, pe câmp, fără a răni pe cineva. Oamenii legii i-au confiscat arma și i-au făcut dosar penal.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor prin deţinerea de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi uzul de armă, din categoria celor supuse autorizării, dispunându-se începerea urmăririi penale cu privire la aceste fapte”, a precizat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu