News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Balta Ţuţuroaie din Calafat va fi transformată într-o locaţie ultramodernă pentru pescuit sportiv

Balta Ţuţuroaie din Calafat va fi transformată într-o locaţie ultramodernă pentru pescuit sportiv

Investiţia pentru modernizarea bălţii Ţuţuroaie se va ridica la 300.000 de euro, bani obţinuţi din fonduri europene. Lucrările vor fi demarate în această vară, urmând a fi finalizate peste un an. Contractul, obţinut de Grupul de Acţiune Locală (GAL) Calafat a fost semmnat astăzi şi prevede modernizarea totală a Bălţii Ţuţuroaia şi transformarea acesteia într-una cu facilităţi destinate pescuitului sportiv. Potrivit primarului din Calafat, Mircea Guţă, municipalitatea urmează să depună zilele următoare un alt proiect pentru restaurarea integrală a Muzeului de Artă, proiect a cărui valoare se va ridica la 1,2 milioane de euro.

Sursa:www.craiovaforum.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu