News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cod galben de ploi abundente în Oltenia şi ninsori la munte

Cod galben de ploi abundente în Oltenia şi ninsori la munte

Meteorologii au emis, miercuri dimineaţa, un cod galben de ploi însemnate cantitativ, valabil în 7 judeţe, şi ninsori în zona de munte.

Codul este valabil începând de miercuri, ora 18, pana joi la ora 20 şi vizează judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt şi Argeş.

În intervalul menţionat va ploua în cea mai mare parte a ţării. În Oltenia şi în sudul Banatului, cantităţile de apa vor depăşi local 25...30 l/mp şi izolat 50 l/mp, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h.

În zona de munte va ninge, iar în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali stratul de zăpada nou depus va fi consistent şi vor fi rafale de vânt de peste 70 km/h.

Meteorologii ne mai avertizează ca din după-amiază zilei de miercuri, 16 aprilie, şi pâna în seara zilei de joi, 17 aprilie, temporar vântul se va intensifica şi în Muntenia, unde va depaşi la rafala 60 km/h. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu