News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Georgeta M, prinsă la furat de fier vechi de la Uzina Termică din Calafat

Georgeta M, prinsă la furat de fier vechi de la Uzina Termică din Calafat

Poliţia Municipiului Calafat a fost sesizată aseară, în jurul orei 20.30, de către un tânăr de 26 de ani, din Turda, judeţul Cluj cu privire la faptul că a surprins, la Uzina Termică Calafat (Dolj), o persoană în timp ce sustrăgea fier vechi din incinta societăţii.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat-o pe Georgeta M., de 46 de ani, din Calafat care încărcase într-o căruţă 410 kg fier vechi, în valoare de 300 lei, provenit din demolarea clădirilor uzinei termice. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii, pe numele celeui în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu