News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Dunarea Calafat intră în play-off pe trei mai

Dunarea Calafat intră în play-off pe trei mai

AJF Dolj a stabilit “ţintarul” pentru ultima fază a Ligii a IV-a

O singură etapă mai avem până la finele unei noi ediţii a Ligii a IV-a Dolj, iar cele mai bune echipe din acest sezon se pregătesc să intre în play-off, unde se vor duela pentru mult doritul loc la baraj.
Un baraj care anul acesta îşi creşte gradul de dificultate. Pentru promovarea în liga a III-a nu se va mai disputa un singur joc, între două campioane de judeţ, ci formaţiile calificate în această rundă vor fi împărţite în grupe de câte trei, ca mai apoi prima clasată să meargă în liga a III-a. Un sistem care îngreunează misiunea campioanei Doljului de a urca în ultimul eşalon naţional, dar cu un efort în plus din partea echipei ce va merge la baraj şi cu salvarea de la retrogradare din partea actualelor grupări ce activează în Liga a III-a, fotbalul doljean ar fi reprezentat de trei formaţii într-o singură ligă naţională.

Prima etapă pe trei mai, ultima pe şapte iunie

Ceea ce ar fi benefic judeţului şi doljenilor ce iubesc fotbalul. Revenind la play-off-ul campionatului, acesta va debuta pe data de trei mai, când, în urma stabilirii clasamentului pe baza rezultatelor directe dintre primele patru clasate, echipa de pe primul loc va întâlni locul patru, iar ocupanta locului secund va fi gazdă pentru poziţia a treia.
Ultimele jocuri sunt programate pe data de şapte iunie, timp în care noua campioană a judeţului poate fi deja decisă sau suspansul va fi susţinut până în ultima rundă, ca în ediţia precedentă.

-------

PROGRAM PLAY-OFF LIGA A IV-A DOLJ

ETAPA I - 03.05.2014  LOCUL 1 - LOCUL 4 ; LOCUL 2 - LOCUL 3      

ETAPA II - 10.05.2014   LOCUL 3 - LOCUL 1 ; LOCUL 4 - LOCUL 2

ETAPA III - 17.05.2014  LOCUL 4 - LOCUL 3 ; LOCUL 1 - LOCUL 2

ETAPA IV - 24.05.2014   LOCUL 1 ; LOCUL 3 - LOCUL 2

ETAPA  V  - 31.05.2014  LOCUL 1 - LOCUL 3 ; LOCUL 2 - LOCUL 4

ETAPA VI -  07.06.2014  LOCUL 3 - LOCUL 4 ; LOCUL 2 – LOCUL 1

Sursa:www.editie.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu