News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

120.000 de ţigări au fost confiscate la P.T.F Calafat

120.000 de ţigări au fost confiscate la P.T.F Calafat

Poliţiştii craioveni au reţinut pentru 24 de ore un craiovean, în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de contrabandă, acesta fiind depistat în timp ce transporta 6000 pachete ţigări netimbrate.

În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală aflată în lucru la nivelul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj şi beneficiind de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) şi de colaborarea Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj-Sectorul Poliției de Frontieră Calafat, în noaptea de 08/09.05.2014, a fost oprit în Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, pe sensul de intrare în țară, un autovehicul la volanul căruia a fost identificat Ș.Loredan, 24 de ani, din Craiova. Cu prilejul controlului poliţiştii au identificat, în autovehicul, 6000 pachete de țigări netimbrate, disimulate sub o cantitate de legume. Ţigările au fost predate Direcției Vamale Craiova care a stabilit, în sarcina suspectului, un prejudiciu de peste 100.000 lei. Deasemenea, au fost indisponibilizate legumele, precum și autovehiculul folosit pentru transportul țigărilor din Bulgaria spre România. În baza probatoriului administrat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Dolj, pe bază de ordonanță de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Sursa:www.lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.