News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Maraton de spectacole la Zilele Municipiului Calafat

Maraton de spectacole la Zilele Municipiului Calafat


Primăria din Calafat a pregătit o multitudine de surprize pentru calafeteni, în perioada 8 – 11 mai 2014, de la manifestări culturale şi focuri de artificii până la spectacole susţinute de cei mai în vogă artişti ai momentului. 

Deschiderea oficială a festivităţilor va avea loc pe 8 mai, la ora 10:30, la sediul Primăriei Calafat. O jumătate de oră mai târziu va fi vernisată o expoziţie de pictură a artistului plastic Vasile Buz, la Palatul Marincu.

Tot la Palatul Marincu va fi lansată cartea „Brâncuşi - Exotericul”, scrisă de Dan Lupescu, directorul Direcţiei de Cultură, Culte şi Patrimoniu Dolj. La ora 13 va avea loc o expoziţie de pictură la Casa de Cultură din Calafat, iar între orele 15 şi 17 vor fi derulate activităţi ale Colegiului Tehnic „Ştefan Miclu” din localitate.
Tot joi vor avea loc spectacole organizate de ansambluri folclorice din Ghidici, Poiana Mare, Basarabi şi de la Şcoala de Arte Cornetti din Craiova. De la ora 21, Eugenia Filip va susţine un concert extraordinar, iar o oră mai târziu va avea loc spectacolul formaţiei Triton.

Vineri, de la ora 10:30, pe platoul monumentului Independenţa din Calafat, va avea loc o manifestare omagială dedicată aniversării Cuceririi Independenţei de la 1877. La ora 11 va fi organizat un concurs de istorie, iar la 12, va avea loc un cros al sănătăţii. O oră mai târziu, elevii de la instituţiile de învăţământ din Calafat vor participa la competiţii de fotbal, în vreme ce la la 14 vor avea loc concursuri de şah şi streetball. La 18, Ansamblul „Rozele Calafatului” va susţine un spectacol folcloric, iar de la ora 21 intră în scenă Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” din Craiova.

Sâmbătă se desfăşoară competiţia de baschet intitulată „Cupa Independenţei”, între orele 9 – 14. Filarmonica Oltenia va susţine un concert cameral de la ora 10:30 la Palatul Marincu, iar pe tot parcursul zilei, alte ansambluri folclorice vor susţine spectacole în centrul civic din oraş. Seara, de la ora 20, vor cânta Deep Central în centrul civic, iar de la ora 21 are loc un concert susţinut de îndrăgita cântăreaţă Antonia.

Duminică, 11 mai, ultima zi de sărbătoare debutează cu activităţi ale şcolii generale „Gheorghe Brăescu” din Calafat, la ora 12, iar la ora 18 vor avea loc spectacole de muzică şi dansuri susţinute de artişti locali. Două ansambluri din Bulgaria vor susţine spectacole de la ora 19, iar la ora 20 are loc un concert Lora. O oră mai târziu va intra pe scenă Smiley, urmat de Pepe, de la ora 22. La ora 23 este planificat un superb foc de artificii.

Sursa:www.micapi.ro

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.