News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şase migranţi ascunşi într-un camion, depistaţi la P.T.F. Calafat

Şase migranţi ascunşi într-un camion, depistaţi la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascunşi în compartimentul marfă al unui camion, şase migranţi care încercau să intre ilegal în România.

Joi, la ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion marca Daf, cetăţeanul ceh Pavel K., în vârstă de 50 de ani. În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport de către poliţişti de frontieră români şi bulgari, au fost descoperite în compartimentul marfă şase persoane de sex masculin.

Şoferul autocamionului a declarat că aceştia s-au ascuns fără ca el să cunoască acest lucru. În urma cercetărilor, asupra celor şase migranţi nu au fost descoperite documente de identitate şi s-a stabilit faptul că aceştia nu vorbesc nicio limbă de circulaţie internaţională.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, bărbaţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu