News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cercetat pentru contrabandă după ce și-a cumpărat ilegal armă și muniție din Bulgaria

Cercetat pentru contrabandă după ce și-a cumpărat ilegal armă și muniție din Bulgaria

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Galicea Mare, este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor după ce a fost prins cu 23 de cartușe și 10 rachete de semnalizare deținute ilegal. Bărbatul își cumpărase și pistol, din Bulgaria, odată cu muniția, însă a fost prins cu el la vama Porțile de Fier.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, poliţişti din cadrul B.A.E.S.P. cu sprijinul lucrătorilor Secţiei 6 Rurală Giubega, l-au depistat, ieri, pe Nicolae Stănciugelu, de 39 de ani, din comuna Galicea Mare, Dolj care deţinea fără drept 23 cartuşe cu efect acustic, cal. 9 mm. şi 10 rachete de semnalizare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că acesta a cumpărat, în data de 30.08.2013, din Bulgaria, un pistol neletal cu gaz, cal. 9 mm, 23 cartuşe cu efect acustic, cal. 9 mm P.A. şi 10 rachete de semnalizare, aceste bunuri introducându-le în aceeaşi zi în ţară și depozitându-le la domiciliul său.

În luna februarie a anului 2014 acesta a plecat din ţară luând cu el pistolul, iar la întoarcerea în România, la P.T.F. Porţile de Fier I, a fost depistat de către autorităţile vamale sârbeşti având asupra sa pistolul care i-a fost confiscat.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cele 23 de cartuşe şi cele 10 rachete de semnalizare fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu