News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean albanez cu identitate falsă, depistat la PTF Calafat

Cetăţean albanez cu identitate falsă, depistat la PTF Calafat

Persoana care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească călătorea alături de un cetățean bulgar, iar la controlul de frontieră poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au constatat că documentul prezentat era fals. 

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoana în cauză era un cetăţean albanez, Edmond M., în vârstă de 36 ani. Acesta a declarat că a procedat în acest mod deoarece dorea să ajungă într-un stat din vestul Europei.

 ”Conform protocolului româno-bulgar, persoana şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. DOLJ, comisar şef de poliţie Romică Ivănoiu.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu