News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Fost jurat Masterchef, plecat de la Pro TV: „Se va dezlănţui Iadul Bucătarilor”

Fost jurat Masterchef, plecat de la Pro TV: „Se va dezlănţui Iadul Bucătarilor”

Cei trei bucătari care au realizat emisiunea Masterchef la PRO TV, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, vor începe, din toamnă, un proiect nou la postul concurent, Antena 1.

Show-ul de gătit „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor va fi jurizat de cei trei chefi foşti la PRO TV, anunţă paginademedia.ro.

„Hell’s Kitchen înseamnă o evoluţie în cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din întreaga lume, este produs de o echipă nemaipomenită, aşa că mă bucur foarte tare să fac parte din acest proiect. În bucătărie este ca în armată, iar din toamnă îmi veţi da dreptate urmărind acest show. James Joyce spunea în “Ulise”: “Dumnezeu a creat mâncarea, iar Diavolul a creat bucătarii!”. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlănţui Iadul Bucătarilor”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Cele trei vedete au părăsit PRO TV în această primăvară alături de o echipă întreagă şi au ales să meargă la Antena 1.

Preluat:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu