News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

„Istoria benzii desenate din România” – într-o expoziție, la Calafat

„Istoria benzii desenate din România” – într-o expoziție, la Calafat

La Muzeul de Artă din Calafat va avea loc vineri 13 iunie, ora 11.00, vernisajul expoziţiei „Istoria benzii desenate din România”. Evenimentul este organizat de Muzeul de Artă din Craiova, cu sprijinul lui Dodo Niţă, cunoscut colecţionar şi critic de benzi desenate, și al graficianului Gabriel Bratu, vicepreședinte al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România.

Potrivit organizatorilor, vor fi expuse 35 de lucrări reprezentative, începând din 1924 până în prezent, cuprinzând cele mai importante nume ale benzii desenate româneşti, de la Ary Murnu şi Marin Iorda până la Andrei Moldovan şi Alex Talambă. Parte din lucrări a fost prezentată și la „Muzeul Benzii Desenate din România”, deschis pe data de 16 mai la Craiova. La Galeria „ARTA” a Uniunii Artiștilor Plastici din România au fost expuse atunci planşe şi desene originale, serigrafii, afişe şi albume ale celor mai reprezentativi 50 de autori de BD români sau de origine română.

Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu