News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un doljean din comuna Ciupercenii Noi, beat şi fără permis de conducere s-a răsturnat cu maşina pe câmp

Un doljean din comuna Ciupercenii Noi, beat şi fără permis de conducere s-a răsturnat cu maşina pe câmp

Un doljean din comuna Ciupercenii Noi, fără permis de conducere şi aflat sub influenţa alcoolului, a fost rănit uşor după ce s-a răsturnat cu maşina pe câmp. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13:30, în afara municipiului Calafat. 

Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că, din cauza lipsei de experienţă la în conducere, bărbatul a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă şi s-a răsturnat pe câmp. Şoferul de ocazie, care a fost rănit uşor, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, revenind la ora 15:20, când a apelat numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior doljeanului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu