News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bătrân din Poiana Mare cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Bătrân din Poiana Mare cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

La data de 16.07 2014, în jurul orei 1300, lucrători ai Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare împreună cu poliţişti din cadrul postului de poliţie din comuna Poiana Mare l-au depistat pe B.PETRE, 61 de ani, din localitate care deţinea fără drept la domiciliu o armă neletală, cal. 8 mm, dar și un număr de 15 cartușe aferente acesteia.

Cel în cauză le-a declarat poliţiştilor faptul că atât arma cât și cartușele le-a cumpărat din Italia în urmă cu aproximativ un an de zile și le-a introdus în țară în luna august 2013, fără a le declara la vamă.

Armamentul și muniția au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză poliţiştii întocmind dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu