News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

C.IULIAN, din comuna Ciupercenii Noi, s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi a provocat un accident de circulaţie

C.IULIAN, din comuna Ciupercenii Noi, s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi a provocat un accident de circulaţie

În noaptea de 08/09.07.2014, în jurul orei 01:00, în comuna Desa, pe D.J. 553, C.IULIAN, 31 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj în timp ce conducea un autoturism, având permisul reţinut, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de T.FLORIN, 20 de ani, din localitate. Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Cei doi şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui T.FLORIN, iar pentru celălalt conducător auto a rezultat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expira.

Lui C.IULIAN i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere cu permis suspendat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu