CRAIOVEAN REŢINUT PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii craioveni au reţinut, în cursul zilei de ieri, un craiovean bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă, în urma percheziţiei efectuate fiind ridicate în vederea cercetărilor peste 28000 ţigarete netimbrate.

La data de 14.07.2014, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Dolj au introdus în arestul IPJ Dolj, pe bază de ordonanţă de reţinere, pe S.CRISTIAN, 33 de ani, din Craiova, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În urma unei percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti în comuna Drăgoteşti, Dolj, într-un imobil deţinut de B.AURORA, au fost identificate 1435 pachete de ţigări netimbrate aparţinând craioveanului de 33 de ani.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că acesta procurase ţigările din judeţul Suceava în scop de revânzare pe piaţa neagră din municipiul Craiova, valoarea pe piaţa a cantităţii de ţigări fiind e 16.000 lei.Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului urmând să fie stabilit de Direcţia Regională Vamală Craiova.

Cel în cauză va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Cercetările au fost coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, sprijinul operativ de specialitate fiind asigurat de ofiţeri ai Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (D.I.P.I.).

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.