News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Șoferiță în stare gravă la spital după ce a provocat un accident în Calafat

Șoferiță în stare gravă la spital după ce a provocat un accident în Calafat

O femeie din Calafat a ajuns la spital în stare gravă, în cursul zilei de ieri, în urma unui accident de circulație pe care chiar ea l-a provocat. La volanul unui Ford, femeia a ignorat indicatorul cu depășirea interzisă și s-a ciocnit de un motoscuter ce tracta o remocă.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, ieri, pe DN 56, în afara localităţii Golenţi, (Calafat), s-a produs un accident grav de circulaţie în urma căruia o persoană a ajuns la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Din cercetări a reieșit că Ionelia Băileșteanu, de 64 de ani, din Calafat, Dolj în timp ce conducea un autoturism Ford, pe un sector de drum îngustat, aflat în lucru, semnalizat corespunzător cu limitare de viteză 30 km şi depăşirea interzisă, s-a angajat în depăşirea unui ansamblu format dintr-un motoscuter și o remorcă, pierzând controlul direcţiei de mers după care a intrat în coliziune cu ansamblul pe care încerca să îl depăşească.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorei auto care a fost transportată la Spitalul Calafat, iar poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu