News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism Opel Vectra declarat furat în Austria, confiscat la Frontiera Calafat

Autoturism Opel Vectra declarat furat în Austria, confiscat la Frontiera Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat  au depistat un autoturism marca Opel Vectra care figura ca fiind furat din Austria. 

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Bogdan C., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Opel Vectra cu numere de înmatriculare austriece.

Procedând la verificarea autovehiculului în bazele de date, lucrătorii noştri au constatat că acesta figurează ca fiind furat din Austria din luna noiembrie 2013. Cetăţeanul român a declarat că a cumpărat maşina din Austria, neavând cunoştinţă despre faptul că aceasta figurează ca fiind furată.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 3.500 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat.

Purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ – comisar şef de poliţie IVĂNOIU ROMICĂ
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu