News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Camion furat din Olanda, depistat la Frontiera Calafat

Camion furat din Olanda, depistat la Frontiera Calafat

În cursul zilei de ieri, la ora 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul turc Akaz I., în vârstă de 36 ani, la volanul unui autocamion cu semiremorcă cu numere de înmatriculare olandeze.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că ansamblul de autovehicule figurează ca fiind declarat furat din Olanda, chiar din data de 12.08.2014.

În cadrul cercetarilor, şoferul turc a declarat că şeful firmei unde lucrează l-a rugat să conduca autovehiculul până în Bulgaria, în schimbul sumei de 250 de euro, fără să cunoască faptul că acesta a fost declarat furat.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului turc dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autocamionul şi semiremorca în valoare de 350.000 de lei au fost indisponibilizate la sediul P.T.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu