Advertisement

Doi sirieni descoperiţi la PTF Calafat

Calafat News
luni, septembrie 29, 2014 | 21:36 Last Updated 2014-09-29T18:36:57Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.P.F. Calafat au descoperit în zona adiacentă punctului de frontieră doi cetăţeni sirienii care au încercat să intre ilegal în România.

În data de 28.09.2014, ora 15.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat, judeţul Dolj, aflaţi într-o misiune specifică, au descoperit într-o staţie peco aflată în imediata apropiere a punctului de frontieră, două persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă. 

Bărbaţii au fost conduşi la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor, ocazie cu care s-a stabilit că cei doi sunt cetăţenii sirieni Maroan H. şi Murad S., în vârstă de 19, respectiv 20 de ani. 

Migranţii sirieni au declarat că până la intrarea în România au călătorit ascunşi pe osia unui camion şi intenţionau să ocolească punctul de frontieră Calafat pentru a ajunge în Europa de vest.  
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de intrarea în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat a României, bărbaţii urmând a fi predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.


A  declarat purtătoru de cuvânt S.T.P.F. Dolj - Comisar şef  de poliţie Ivănoiu Romică.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Doi sirieni descoperiţi la PTF Calafat

Trending Now

Advertisement