Activităţile din domeniul morărit – panificaţie, verificate de poliţişti

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În data de 3 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au organizat şi executat o acţiune prin care s-a urmărit prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi a activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit - panificaţie”.

Poliţiştii doljeni au efectuat verificări şi controale la 6 societăţi comerciale din judeţul Dolj, 5 persoane fizice, iar în trafic au fost verificate 7 mijloace de transport.
În cadrul acţiunii au fost constatate şi aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, a căror valoare se ridică la 40.000 lei, iar valoarea mărfurilor confiscate la suma 1250 lei, reprezentând 2.080 pâini.

În urma controlului efectuat la o întreprindere individuală reprezentată de Ş. MARIAN, 27 ani au fost identificate 1066 pâini, ce urmau a fi comercializate, pentru care reprezentantul unităţii nu a putut prezenta documente de provenienţă. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu suma de 20.000 lei conform Legii 12/1990R, dispunându-se totodată confiscarea sumei de 700 de lei, reprezentând contravaloarea celor 10.66 pâini, aflate în gestiune fără documente de provenienţă.

IPJ DOLJ

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.