Advertisement

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj a sancţionată contravenţional o societate comercială din Calafat cu suma de 15.000 lei

Calafat News
luni, decembrie 08, 2014 | 05:31 Last Updated 2014-12-08T03:31:39Z

Pentru că în această perioadă magazinele de profil sunt „luate cu asalt” de cumpărători, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au acţionat, în cursul zilei de vineri, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării cărnii şi a produselor din carne”. 

În cadrul activităţilor, oamenii legii au efectuat controale la 8 societăţi comerciale, 7 persoane fizice şi la 5 mijloace de transport.
Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de peste 75.000 lei, în timp ce valoarea mărfurilor confiscate s-a ridicat la 2.540 lei, reprezentând contravaloarea a 250 kg carne.

În timpul acţiunii, în urma verificărilor efectuate la o societate comercială din Calafat, poliţiştii au descoperit 100 kg carne de viţel ce urma a fi comercializată pentru care reprezentantul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă. 

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu suma de 15.000 lei conform prevederilor Legii 12/1990, dispunându-se totodată confiscarea sumei de 1100 de lei, reprezentând contravalorea cantităţii de100 kg carne viţel aflată în gestiune fără documente de provenienţă, după cum au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj a sancţionată contravenţional o societate comercială din Calafat cu suma de 15.000 lei

Trending Now

Advertisement