Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj a sancţionată contravenţional o societate comercială din Calafat cu suma de 15.000 lei


Pentru că în această perioadă magazinele de profil sunt „luate cu asalt” de cumpărători, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au acţionat, în cursul zilei de vineri, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării cărnii şi a produselor din carne”. 

În cadrul activităţilor, oamenii legii au efectuat controale la 8 societăţi comerciale, 7 persoane fizice şi la 5 mijloace de transport.
Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de peste 75.000 lei, în timp ce valoarea mărfurilor confiscate s-a ridicat la 2.540 lei, reprezentând contravaloarea a 250 kg carne.

În timpul acţiunii, în urma verificărilor efectuate la o societate comercială din Calafat, poliţiştii au descoperit 100 kg carne de viţel ce urma a fi comercializată pentru care reprezentantul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă. 

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu suma de 15.000 lei conform prevederilor Legii 12/1990, dispunându-se totodată confiscarea sumei de 1100 de lei, reprezentând contravalorea cantităţii de100 kg carne viţel aflată în gestiune fără documente de provenienţă, după cum au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.