Prinşi băuţi la volan

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Lucrători ai Formaţiunii Rutiere Calafat au depistat în trafic, în afara localităţii Cetate, un bărbat de 54 de ani, din comuna Dîrvari, judeţul Mehedinţi conducând un autoturism fiind  sub influenţa băuturilor alcoolice. Mehedinţeanul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus pe bărbatul de 54 de ani la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 48 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Caracal,iar  în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul nr. 1 Craiova Urgenţă în vederea  recoltării de probe biologice.

Patrula de siguranță publică formată din agenţi de poliţie din cadrul Secției 3 Poliție și jandarmi din cadrul G. J. Mb. Craiova au depistat un bărbat de 55 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe str. Carpenului, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,81mg/l alcool pur in aerul expirat. Bărbatul a fost condus la U.P.U. Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrători din cadrul Poliției oraș Segarcea- Formațiunea Rutieră au depistat un bărbat de 42 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, în comuna Giurgița, având o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la Spitalul Segarcea unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrători ai Postului de Poliţie Brădeşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că a observat în trafic un conducător auto care părea a fi sub influenţa băuturilor alcoolice şi care a acroşat cu autoturismul pe care îl conducea un gard din satul Răcarii de Jos.
Poliţiştii au depistat un bărbat de 49 ani, din comuna Brădeşti, sat Răcarii de Jos, în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 16.09.2014 şi având o concentraţie alcoolică de  1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele şoferilor depistaţi s-au întocmit dosare penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.