Advertisement

AJF oferă mingi echipelor din Dolj

Calafat News
vineri, ianuarie 16, 2015 | 07:28 Last Updated 2015-01-16T05:28:21Z

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Dolj a decis să vină în ajutorul tuturor echipelor de fotbal din județ cu câte o minge, completând „cadoul“ de 24 de baloane trimise de FRF până la 107, adică exact numărul membrilor afiliați. Președintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, a declarat, pentru GdS, că forul pe care-l conduce va acorda fiecărei formații și câte un spray Kelen, care să mai ia din „durerile“ jucătorilor şi echipelor lovite de criza finaciară. „Este un început de drum, o primă acțiune venită în urma unei hotărâri a Comitetului Executiv de săptămânile trecute și fiecare membru afiliat va primi o minge din partea AJF Dolj.

Au venit 24 de mingi din partea FRF, iar restul până la 107 au fost achiziționate de AJF Dolj și vor intra în posesia membrilor afiliați în perioada următoare. Ne dorim ca la următorul Comitet Executiv al AJF să aprobăm și achiziționarea a câte un spray Kelen de fiecare echipă, care nu ar trebui să lipsească din trusa medicală a nici unei formații de fotbal. Ceea ce facem noi sunt lucruri normale, pe care AJF trebuie să le facă. Până acum nu le-am făcut din cauza situației financiare, nici acum nu stăm foarte bine la acest capitol, dar vom încerca să găsim soluții pe viitor să putem să atragem sponsori, care să vină în sprijinul echipelor de fotbal din județ“, a declarat Silviu Bogdan, pentru GdS.

În martie se reia fotbalul mic

Întrebat când va fi reluat fotbalul la nivelul Ligii a V-a și a IV-a, conducătorul AJF Dolj a punctat că primul fluier oficial va fi auzit la începutul lunii martie. „Returul campionatului va începe pe 7 martie, dar pe 1 martie vom avea o etapă din Cupa României. Dacă vremea nu va fi bună, vom lua în calcul și decalarea cu o săptămână, dar nu cred că o să fie cazul. Sperăm ca luna februarie să fie cu soare, ca în martie terenurile să se prezinte în condiții foarte bune și să avem parte de fotbal bun“.

Sursa:gds.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • AJF oferă mingi echipelor din Dolj

Trending Now

Advertisement