News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi afgani ascunşi într-un camion, descoperiţi la PTF Calafat

Doi afgani ascunşi într-un camion, descoperiţi la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat, ascunşi într-un camion încărcat cu profile de aluminiu, doi cetăţeni afgani care încercau astfel să intre ilegal în ţară.

În data de 07.01.2015, ora 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat,  s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca MAN, cetăţeanul turc Turan K., în vârstă de 45 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile de aluminiu pentru ferestre şi un transformator electric, din Turcia pentru Suedia.
 În urma unei analize de risc, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a efectuat un control amănunţit asupra camionului, ocazie cu care a observat că partea superioară a prelatei semiremorcii este tăiată şi recusută pe interior. Procedând la verificarea camionului, în compartimentul marfă au fost descoperite două persoane de sex masculin de origine afgană asupra cărora nu s-au găsit documente de identitate.
  La cercetări şoferul a declarat că nu a avut cunoştinţă despre faptul că în compartimentul marfă al autocamionului se află ascunse cele două persoane.
Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu