Advertisement

Doi afgani ascunşi într-un camion, descoperiţi la PTF Calafat

Calafat News
vineri, ianuarie 09, 2015 | 10:03 Last Updated 2015-01-09T08:05:25Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat, ascunşi într-un camion încărcat cu profile de aluminiu, doi cetăţeni afgani care încercau astfel să intre ilegal în ţară.

În data de 07.01.2015, ora 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat,  s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca MAN, cetăţeanul turc Turan K., în vârstă de 45 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile de aluminiu pentru ferestre şi un transformator electric, din Turcia pentru Suedia.
 În urma unei analize de risc, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a efectuat un control amănunţit asupra camionului, ocazie cu care a observat că partea superioară a prelatei semiremorcii este tăiată şi recusută pe interior. Procedând la verificarea camionului, în compartimentul marfă au fost descoperite două persoane de sex masculin de origine afgană asupra cărora nu s-au găsit documente de identitate.
  La cercetări şoferul a declarat că nu a avut cunoştinţă despre faptul că în compartimentul marfă al autocamionului se află ascunse cele două persoane.
Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Doi afgani ascunşi într-un camion, descoperiţi la PTF Calafat

Trending Now

Advertisement