Advertisement

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 19 februarie a.c., între orele 11:00-14:00, în Municipiul Calafat

Calafat News
miercuri, februarie 18, 2015 | 07:35 Last Updated 2015-02-18T05:35:53Z

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 19 februarie a.c., între orele 11:00-14:00, în Municipiul Calafat, pentru efectuarea unor lucrări prevăzute în Master Planul de Apă al judetului Dolj.   
Conform unui comunicat de presă al S.C. Compania de Apă Oltenia S.A., întreruperea alimentării cu apă survine solicitării constructorului ,,Asocierea – SC CORAL SRL Tulcea si SC Energomontaj SA.,, care asigură executarea lucrărilor pe proiectul ,,Reabilitarea captarii si Statiei de tratare Calafat. ”Menționăm că aceste lucrări nu pot fi executate decât în momentul în care se sistează alimentarea cu energie electrică a Stației de Tratare Apă. 
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, precizează reprezentanții CAO.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 19 februarie a.c., între orele 11:00-14:00, în Municipiul Calafat

Trending Now

Advertisement