Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 19 februarie a.c., între orele 11:00-14:00, în Municipiul Calafat


Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 19 februarie a.c., între orele 11:00-14:00, în Municipiul Calafat, pentru efectuarea unor lucrări prevăzute în Master Planul de Apă al judetului Dolj.   
Conform unui comunicat de presă al S.C. Compania de Apă Oltenia S.A., întreruperea alimentării cu apă survine solicitării constructorului ,,Asocierea – SC CORAL SRL Tulcea si SC Energomontaj SA.,, care asigură executarea lucrărilor pe proiectul ,,Reabilitarea captarii si Statiei de tratare Calafat. ”Menționăm că aceste lucrări nu pot fi executate decât în momentul în care se sistează alimentarea cu energie electrică a Stației de Tratare Apă. 
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, precizează reprezentanții CAO.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.