News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 19 februarie a.c., între orele 11:00-14:00, în Municipiul Calafat

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 19 februarie a.c., între orele 11:00-14:00, în Municipiul Calafat


Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 19 februarie a.c., între orele 11:00-14:00, în Municipiul Calafat, pentru efectuarea unor lucrări prevăzute în Master Planul de Apă al judetului Dolj.   
Conform unui comunicat de presă al S.C. Compania de Apă Oltenia S.A., întreruperea alimentării cu apă survine solicitării constructorului ,,Asocierea – SC CORAL SRL Tulcea si SC Energomontaj SA.,, care asigură executarea lucrărilor pe proiectul ,,Reabilitarea captarii si Statiei de tratare Calafat. ”Menționăm că aceste lucrări nu pot fi executate decât în momentul în care se sistează alimentarea cu energie electrică a Stației de Tratare Apă. 
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei”, precizează reprezentanții CAO.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu