Advertisement

Irakian ascuns într-un TIR încărcat cu mase plastice, descoperit la PTF Calafat

Calafat News
marți, februarie 10, 2015 | 13:31 Last Updated 2015-02-10T11:31:10Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat ascuns într-un camion încărcat cu mase plastice, un cetăţean irakian care încerca astfel să intre ilegal în ţară. 

În data de 09.02.2015,ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Daf, cetăţeanul polonez Slawomir K., în vârstă de 42 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mase plastice din Turcia pentru Polonia.

În baza unei analize de risc, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a efectuat un control amănunţit asupra autocamionului. Astfel, a fost descoperită ascunsă în compartimentul marfă, printre marfa transportată, o persoană de sex masculin. 

La cercetări, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţean irakian, se numeşte Mustafa A. şi are 25 de ani. Acesta a declarat faptul că s-a ascuns în TIR fără ca şoferul să-l observe, cu scopul de a ajunge în Olanda.
 Poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la întreruperea călătoriei bărbatului, iar conform protocolului româno - bulgar, acesta a fost predat Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Irakian ascuns într-un TIR încărcat cu mase plastice, descoperit la PTF Calafat

Trending Now

Advertisement