Vestea IMPORTANTĂ pentru pariori! A apărut o nouă lege

Casele de pariuri din România sunt obligate de azi să se alinieze noilor reglementări, unele favorabile pentru  pariori. Câştigurile ce depăşesc 600 de lei nu vor mai fi impozitate cu 25 la sută, cum era până acum. De azi, toate veniturile de pînă în 15.000 de euro vor fi impozitate cu doar 1 la sută! Cîştigurile ce depăşesc 600 de lei nu vor mai fi impozitate cu 25 la sută, cum era pînă acum. De azi, toate veniturile de pînă în 15.000 de euro vor fi impozitate cu 1 la sută!pariu 2

Ce spune legea despre noile condiţii de impozitare a veniturilor din jocuri de noroc pentru pariori:

“HG 92/2014 prin punctul 48. Art. III modifica legea codului fiscal 571/2003 Art.77, alineatele (2) si (4) care vor avea urmatorul cuprins:

„(2) Veniturile din jocuri de noroc se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 1% aplicată asupra tuturor sumelor încasate de un participant de la un organizator de jocuri de noroc. Veniturile din jocuri de noroc care depăşesc echivalentul a 15.000 euro se impozitează cu 16%, iar veniturile care depăşesc echivalentul a 100.000 euro se impozitează cu 25%”.

SIMULARE
Cum se aplică noile reglementări în cazul unei mize a unui parior de 100 de lei pe un bilet cu cotă 10:
- după impozitarea pe legea veche, pariorul pleca de la casă cu 864 lei
- de azi ar încasa 942,9 lei!

Pînă astăzi, ca să dribleze impozitul în cazul cîştigurilor de la pariori ce depăşeau 600 de lei, pariorii erau nevoiţi să apeleze la o mică strategie: împărţeau miza pe mai multe bilete cu acelaşi pariu, astfel încît nici unul dintre tichete să nu atingă pragul impozabil, scrie www.gsp.ro.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.