Advertisement

Descinderi la spărgători de magazine din Maglavit şi Cetate

Calafat News
joi, martie 19, 2015 | 08:04 Last Updated 2015-03-19T06:04:16Z

Poliţiştii doljeni au descins la patru locuinţe din localităţile Maglavit şi Cetate, la persoane suspectate de comiterea a nu mai puţin de 11 furturi din societăţi comerciale. Oamenii legii au stabilit că suspecţii dădeau spargeri în magazine, de unde furau tot ce le pica în mână. O parte din bunurile pe care n-au apucat să le vândă au fost găsite de poliţişti ascunse într-o fântână. Trei dintre cei patru suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar aseară au fost prezentaţi Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în urma activităţilor specifice desfăşurate de lucrători ai Poliţiei Municipiului Calafat şi Secţiilor de Poliţie Rurală 9 Cetate şi 10 Poiana Mare, în cursul zilei de marţi, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi. Oamenii legii au descins la locuinţele lui Genel B., 17 ani, Costinel Stroe, de 19 ani, Dănuţ Stroe, de 35 de ani, toţi din comuna Maglavit, şi Daniel Stîngă, de 21 de ani, din Cetate.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că minorul de 17 ani împreună cu Stroe Costinel şi Stîngă Daniel sunt autorii a 11 fapte de furt calificat, săvârşite în perioada 7 februarie – 12 martie a.c. Aceştia, prin efracţie şi pe timp de noapte, au pătruns în incinta unor societăţi comerciale, în general magazine, şi au sustras aparatură electronică, ţigări, bani, cartele telefonice, produse alimentare şi băuturi alcoolice, creând astfel un prejudiciu total de peste 13.000 lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi recuperat mai multe bunuri, printre care şi o staţie de amplificare, o unitate PC, un Dvd-player, o parte din acestea fiind ascunse de către suspecţi într-o fântână.

„Faţă de cei trei suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cei trei doljeni au fost introduşi în arestul IPJ Dolj”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, subcomisar Alin Apostol.

Sursa:cvlpress.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Descinderi la spărgători de magazine din Maglavit şi Cetate

Trending Now

Advertisement