Advertisement

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 05 Martie a.c., între orele 07:30-18:00, în Municipiul Calafat

Calafat News
luni, martie 02, 2015 | 19:03 Last Updated 2015-03-02T17:03:39Z

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunta întreruperea furnizarii apei potabile în Municipiul Calafat, în ziua de joi 05.03.2015, între orele 07:30-18:00.

Intreruperea se efectueaza la solicitarea constructorului ,,Asocierea – SC CORAL SRL Tulcea si SC Energomontaj SA.,, care asigură efectuarea lucrărilor prevăzute in Master Planul judetului Dolj – proiectul ,,Reabilitarea captarii si Statiei de tratare Calafat,,.
Lucrarile efectuate in perioada mentionata constau in inlocuirea unor echipamente tehnologice la statia de pompare apă Calafat.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

COMUNICAT APA OLTENIA
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 05 Martie a.c., între orele 07:30-18:00, în Municipiul Calafat

Trending Now

Advertisement