News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Postul de manager al Spitalului de Psihiatrie din Poiana Mare, scos la concurs

Postul de manager al Spitalului de Psihiatrie din Poiana Mare, scos la concurs


Concursul se va desfăşura, la sediul spitalului din comuna Poiana Mare, începând cu data de 23 aprilie a.c, ora 10.00. În etapa eliminatorie vor fi studiate dosarele fiecărui candidat, apoi are loc concursul propriu-zis ce constă într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor, susţinerea proiectului de management şi interviu de selecţie. Înscrierea candidaţilor şi depunerea dosarelor pentru concurs se face până la data de 16 aprilie a.c, zilnic de luni până vineri, între orele 9.00-15.00, la sediul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare (secretariat). 

Verificarea/studierea dosarelor şi stabilirea rezultatului prin înscrierea menţiunii „admis” sau „respins” şi afişarea acestora se va face de către comisia de concurs în data de 17 aprilie a.c. Bibliografia şi temele cadru pentru proiectul de management vor fi afişate la sediul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare şi pe site-ul instituţiei: http://www.psihpoianamare.3x.ro.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu