News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Afgan prins la Calafat după ce a trecut Dunărea cu barca

Afgan prins la Calafat după ce a trecut Dunărea cu barca

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Dolj au prins un afgan, în timp ce încerca să intre ilegal în România, traversând Dunărea cu o barcă de plastic.

În data de 18.04.2015, ora 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul  S.T.P.F.Dolj, au depistat în apropiere de malul românesc al fluviului Dunărea, pe raza localităţii Calafat, o persoană de sex masculin care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Acesta a fost condus la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor, ocazie cu care s-a stabilit că este cetăţean afgan în vârstă de 25 de ani. Bărbatul a declarat că a plecat din ţara lui în urmă cu aproximativ două săptămâni pe ruta Turcia – Bulgaria şi că a traversat fluviul Dunărea cu o barcă din plastic cu vâsle, dorind să ajungă într-o ţară din vestul Europei. Barca a fost găsită la malul românesc al fluviului Dunărea, în dreptul kilometrului fluvial 790.
SPTF Dolj

Migrantul şi barca au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu