News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Vineri după-amiază, Florinel E., din comună Moţăţei, a descoperit în pământ un proiectil militar din Al Doilea Război Mondial

Vineri după-amiază, Florinel E., din comună Moţăţei, a descoperit în pământ un proiectil militar din Al Doilea Război Mondial


Vineri după-amiază, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de Florinel E., din comună Moţăţei, cu privire la faptul că în timp ce ara, cu tractorul personal, un teren situat în comună Moţăţei, a descoperit în pământ un proiectil militar. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că doljeanul descoperise un un proiectil militar cu lungimea de 50 cm şi diametrul de 10 cm provenind din Al Doilea Război Mondial. Poliţiştii i-au anunţat pe pirotehniştii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, care au sosit la faţa locului şi au ridicat proiectilul militar exploziv de calibrul 75 mm, în vederea distrugerii, după cum au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu