News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un sirian ascuns sub semiremorca unui camion, descoperit la frontiera romano-bulgara

Un sirian ascuns sub semiremorca unui camion, descoperit la frontiera romano-bulgara


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetatean sirian care incerca astfel sa intre ilegal in tara.

In data de 23.04.2015, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetatean turc, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, role de hartie din Turcia pentru Ungaria.

Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera romani si bulgari a descoperit ascuns, pe osia remorcii camionului, un barbat de origine afro-asiatica care nu aveau asupra sa niciun document de identitate si nu vorbea nicio limba de circulatie internationala.

La cercetari s-a stabilit ca persoana in cauza este cetateanul sirian Husein H., in varsta de 25 de ani. Soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva pe osia mijlocului de transport.

Conform protocolului romano - bulgar, camionul, conducatorul auto si persoana in cauza au fost preluate de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu