News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Trei sirieni ascunsi intr-un TIR cu profile metalice, descoperiti la P.T.F. Calafat

Trei sirieni ascunsi intr-un TIR cu profile metalice, descoperiti la P.T.F. Calafat


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit trei cetateni sirieni ascunsi intr-un TIR incarcat cu profile metalice, care incercau in acest mod sa intre ilegal in Romania.

In data de 14.05.2015, la ora 00.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, la volanul unui camion marca Mercedes, cetateanul turc Emin C., in varsta de 54 de ani, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, profile metalice din Turcia pentru Polonia.

Procedand la verificarea mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari a observat ca snurul de la prelata autocamionului este taiat si relipit. In urma controlului amanuntit efectuat asupra compartimentului marfa, printre marfa transportata, au fost descoperite trei persoane, doi barbati si o femeie, care nu vorbeau limba romana si nu detineau documente de identitate.

La cercetari, acestia au declarat ca sunt cetateni sirieni, ca au plecat din tara de origine in urma cu o saptamana si au calatorit fraudulos ascunsi in diverse camioane, platind unei calauze suma de 7.000 de euro de persoana pentru a ajunge intr-un stat din vestul Europei.Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, migrantii, soferul si mijloacul de transport au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu