News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins cu 200 de metri de plasă monofilament

Prins cu 200 de metri de plasă monofilament

Efectivele Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Segarcea, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflate în timpul executării unei misiuni specifice pe raza comunei Cîrna, în zona bazinului piscicol nr. 4, au depistat, ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, un tânăr ce avea asupra sa o plasă de pescuit tip monofilament. Jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia constatând că se numeşte M. F., de 28 ani, din loc. Cîrna, iar în urma verificărilor efectuate au găsit asupra acestuia, într-un sac, o plasă monofilament cu o lungime de 200 metri. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiuni producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, faptă prevăzută şi pedepsită de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura şi au fost înaintate organelor competente pentru soluţionare.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu